top of page
Y18_9701.jpg

pjevaj

pleŠI

uŽivaj

Trogir je zabavan, Trogir pršti događanjima... Trogir stvara uspomene uz nezaboravne događaje.

Trogir nudi čitavu lepezu događanja koji potpisuju doživljaj i uspomenu za pamćenje. Možda ste u potrazi za manjim, autentičnim festivalima na kojima ćete poslušati odlične bendove, naplesati se ili uživati u dnevnoj varijanti festivala uz bazen, a možda ste ljubitelj art festivala koji su spoj filma, glazbe uživo i vanvremenskih hitova, a nude i degustaciju odličnih jela, vina i piva? Ili ste strastveni ljubitelj klasične glazbe i ne propuštate koncerte vrhunskih glazbenika? U svakom slučaju, Trogir je pravi izbor.

trogir adventura.jpg

Prava Božićna bajka u romantičnom gradiću,  koja nudi niz fenomenalnih koncerata, odličnih dječjih interaktivnih programa, vrhunskih gastro doživljaja, dnevne božićne koncerte,  i sve to više lokacija u blistavom Trogiru. Ukoliko ste u potrazi za čarolijom blagdana  i vjerujete u bajke, onda nikako ne želite propustiti Zimsku adventuru

klapske večeri trogir.jpg

Trogir je kroz povijest obilježila glazba. Klapska pjesma je duboko utkana u identitet Trogira.  

 

A' capella pjevanje , klapsko pjevanje je simbol Dalmacija pa i Trogira. 2012. godine uvršteno u nematerijalnu UNESCO-vu baštinu.

 

Upravo u čast tradiciji i očuvanju baštine na koju smo ponosni organiziramo početkom svibnja festival tradicionalne klapske pjesme, a sve u čast našem trogiraninu maestru Nikoli Bubli.

kulakula trogir.jpg

Kula Kula festival: odličan festival urbanog štiha, s najboljim domaćim izvođačima krije se u sredini ljeta.

 

Tri dana festivala

s tim da je prvi dan rezerviran za „pool party“, drugi i treći dan se odvijaju u Kuli Kamerlengo uz odlične koncerte i nastupe ponajboljih domaćih DJ-a.

ZIMSKA ADVENTURA

FESTIVAL KLAPSKIH MAJSTORA

KulaKula festival 

Trogirsko kulturno ljeto

Miris mora, visoke temperature, rashlađena pića i odlična zabava idu jedno s drugim zar ne?

Upravo zato je tu koncept događanja Trogirsko kulturno ljeto. Sačinjava ga niz koncerata zabavne glazbe, nekoliko festivala što zabavnih, što klasične glazbe, što folklornih nastupa, klapske pjesme, kazališne predstave i filmski festivali  u periodu od početka srpnja do kraja kolovoza.

moondance trogir.jpg

Mjesečina, more, glazba, ples – Moondance!
Festival elektronične glazbe sa svjetskim poznatim Dj-evima – u Kuli Kamerlengo u sred stare jezgre grada Trogira.


S odličnom lokacijom i pažljivo biranim umjetnicima, Moondance je prestižan event za prave ljubitelje elektronične glazbe.


Pogledajte line-up za 2021.g.

Moondance festival

opera selecta trogir.jpg

OPERA SELECTA FESTIVAL je biser klasike, festival koji ugošćuje najbolje svjetske glazbenike  i donosi najbolje od klasične glazbe što se u ovom trenutku nudi u svijetu. U svakom slučaju

To ne želite propustiti.

Od 2009, na Trogirskoj pozornici su bili imena poput: Alfredo Daza, Pavol Breslik, Anna Samuil,  Elena Zaremba, i mnogo više te svake nas godine uspiju iznenaditi na nova sa programom.

Opera Selecta

bokun festival trogir.jpg

Ovaj festival promiče kulturu, ali osim klasika iz svijeta filma i umjetnosti donosi i nove performanse mladih umjetnika, gastro doživljaje vrhunskih kuhara, te odličnu zabavu.

 

Ako ste u Trogiru kroz Rujan ovo je sigurno nešto što ne želite propustiti. Sa sloganom ''Kultura narodu!'' možete uživati u crno-bijelim filmskim remek djelima te gastronomskim doživljajima iz cijeloga svijeta - zaista ćete uključiti sva svoja osjetila! 

Bokun festivala

ADVENTURA 2022 VIZUAL PRO.png

PROGRAM

bottom of page