top of page
Search
  • Visit Trogir

RECI „DA“ U TROGIRU!

Svoje vjenčanje organiziraš jednom u životu ili nekoliko puta, uopće nije bitno, ono što je bitno je da sve bude savršeno. A lokacija je jedna od najbitnijih stavki organizacije.


Zbog svog jedinstvenog izgleda i pitoresknih ulica, dvorišta, trgova, Trogir je pravi dragulj u industriji organizacije vjenčanja. Osim onih očitih mjesta za izgovoriti sudbonosno da, a to je naravno Katedrala sv. Lovre ili neka od mnogih crkava u ovom gradu otoku, možete to učiniti i na najbajkovitijim mjestima grada poput dvorišta Muzeja grada Trogira, u Rektorovoj palači ili vrtu u sklopu samostana sv Dominika. Lokalni restorani i hoteli nude izvrsne lokacije s odličnim jelovnicima, bilo da želite u središtu grada među stoljećima starim zidinama slaviti sudbonosno da sa svojim najbližima ili ako ste više za krovnu terasu s pogledom na grad i obližnje otoke gdje je plesni podij pored infinity bazena. Možda villa s maslinikom na periferiji grada je nešto što bi bio vaš „đir“ za slavlje do jutra, vinograd s pogledom od milijun dolara, restoran s terasom uz more ili luksuzni hotel uz more s jednim od najljepših pogleda na grad? A jeste li ikada razmišljali o vjenčanju i slavlju na brodu i to usidrenom u ovdašnjoj „plavoj laguni“? O da!

Gastronomska ponuda zadovoljiti će i one najzahtjevnije, a što je najbitnije catering je dostupan gdje god odlučite organizirati slavlje. A dodatni dobitak vjenčanja na nekoj od lokacija u Trogiru bi bile fotografije! Znate li da parovi dolaze iz drugih zemalja kako bi odradili samo fotografiranje ovdje? Da! Toliko je atraktivan.

Sve zavisi o željama. Hoće li to biti jednodnevni event, ili biste produženi vikend kako bi opušteni uplovili u bračnu luku, ili ste ipak za opciju – vjenčanje i zabava, a onda medeni mjesec iz snova.

Nemojte da vas obeshrabri što ste možda u Zagrebu, Rijeci ili Osijeku, ako imate vremena možete sve sami isplanirati, kontaktirati i organizirati. Ako ipak mislite da je bolje imati nekoga „na terenu“ ili ako ste uvijek u utrci s vremenom, imate opciju angažirati neku od agencija za vjenčanja koja će se pobrinuti o svemu ili vama asistirati u planiranju, kako bi sve bilo savršeno.

Zaista, mnoštvo je mogućnosti kada birate Trogir kao destinaciju za vjenčanje. A da ne pričamo o opcijama za medeni mjesec!@indeksroom

33 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page