top of page
Search
  • Writer's pictureVisit Trogir

Safe stay in Croatia - Nacionalna oznaka sigurnosti

Želimo vam ugodan i siguran boravak u destinacijama diljem naše zemlje. Uživanje u ljepotama i atrakcijama koje nudi Hrvatska od sada je lakše uz Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite. Vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.WTTC


Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (World Travel Tourism Council - WTTC) je početkom 2020. godine kreiralo oznaku „Safe travels“ za sigurna putovanja na svjetskoj razini, kako bi putnici lakše identificirali destinacije i tvrtke koje su usvojile svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.
Oznaka Safe stay in Croatia hrvatska je inačica oznake „Safe travels“ Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (World Travel Tourism Council - WTTC) koja se dodjeljuje za sigurna putovanja na svjetskoj razini, a koju Hrvatska nosi od početka pandemije COVID – 19.

Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (World Travel Tourism Council - WTTC) međunarodna je neprofitna organizacija osnovana 1989. godine u Londonu s ciljem podizanja svijesti o turističkoj industriji kao jednoj od najznačajnijih industrija i generatora veće stope zaposlenosti. Danas WTTC predstavlja globalni privatni sektor putovanja i turizma te okuplja vodeće stručnjake u turizmu i članove svjetske poslovne zajednice koji surađuju s vladama na podizanju svijesti o turističkoj industriji te potiču slobodu putovanja, politike razvoja i turizam budućnosti.


Za više informacija o Safe stay in Croatia - Nacionalna oznaka za sigurnost pogledajte ovdje.

Ili pogledajte video https://www.safestayincroatia.hr/.Dragi putnici, uživajte u Hrvatskoj i putujte sigurno i odgovorno!2 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page