top of page
Travel Resources: Headliner
Travel Resources: Welcome
DJI_0724.JPG

putuj

istraŽI

otkrij

Zašto bi baš Trogir bio Vaša idealna destinacija? Što sve mogu iz Trogira?

To jesu pitanja koja se svakako postavljaju kod odabira destinacije za putovanje. Odgovor je u tome zato što je  baš Trogir idealna lokacija za raznolike izlete. Trogirski arhipelag je prepun otoka, otočića i mirnih uvala pa privlači brojne nautičare i slučajne putnike koji mu se uvijek iznova rado vraćaju.

Posebno se ističu i otoci Drvenik Veliki i Drvenik Mali koji su turistima privlačni zbog netaknute prirode i divnih uvala i plaža. Ukoliko vam je potreban bijeg od užurbane svakodnevnice izlet na ove otoke pružit će vam upravo ono što vam je najpotrebnije. Usidrite se u nekoj od uvala i uživajte u opojnim mirisima prirode i pogledu na kristalno plavo more.

 Bilo da želite posjetiti veća gradska središta poput Splita i Šibenika i uživati u razgledavanju Dioklecijanove palače u Splitu ili jedinstvenih šibenskih tvrđava, posjetiti muzeje,

restorane ili neke od bogatih zabavnih i kulturnih programa okolice. Možda Vas zanima shopping?

Degustacije vina autohtone proizvodnje u ambijentu prekrasnog vinograda?

Ako  ste ljubitelj prirode i šetnji, možda istražujete kulturne znamenitosti Hrvatske, u potrazi ste za tradicionalnom hrvatskom kuhinjom ili možda tražite smještaj u mirnom okruženju netaknute flore i faune. Možete uživati i u izletima, vožnji lađom ili foto safariju onda trebate posjetiti i Resort Pantan.

Isto tako Trogir je idealan za razgledavanje manjih, zanimljivih mjesta u bližoj okolici poput

Primoštena, Solina i znamenite antičke Salone, Imotskog i predivnog Modrog i Crvenog jezera, želite

vidjeti unutrašnjost i sela dalmatinske zagore? Ljubitelj ste planinarenja? Odlično, nude Vam se u

neposrednoj blizini Kozjak i Mosor. Želite posjetiti  dalmatinske otoke? Brač, Hvar, pa čak i Vis? I to je

moguće. Želite osjetiti šarm turizmom još uvijek netaknutih otoka?  Tu su Prvić i  Zlarin.  Zatim nacionalni parkovi;  NP Krka, UNESCO- va Plitvička jezera, Kornati.

Travel Resources: About

ŠTO POSJETITI IZ TROGIRA?

Zaista, sve je moguće i ovisi samo vašim željama, bilo da želite organizirati nešto u osobnom aranžmanu ili želite organizirani izlet jedne od naših turističkih agencija.

Pogledajte popis turističkih  agencija u Trogiru, a tu je i e book u kojem Vam donosimo naše preporuke.

PRIMAJTE OBAVIJESTI PREKO NEWSLETTER-a

bottom of page