top of page
vjenčanje Trogir 7.jpg

tvoje

destinacijsko

vjenČanje

U potrazi ste za savršenom destinacijom za Vaš najvažniji dan?

Kao što naši partneri iz Promessi W&E Croatia kažu „Vjenčanje je obećanje“, tako Vam i mi dajemo obećanje da ste odabirom Trogira pronašli  idealnu destinaciju za Vaše mediteransko vjenčanje i da kreirate najljepše uspomene.

Trogir je čista romantika, Mediteran koji opija, okupan suncem  i morem, grad zlatnog sjaja, prepun mirisa  lavande , ružmarina, smilja i masline.  Ostavi vas bez daha svojom ljepotom samo dok šetate njegovim srednjovjekovnim ulicama i trgovima.

Takva ljepota je savršena kulisa upravo za Vaš najvažniji dan u životu. Zašto ne bi iskoristili tu bezvremensku ljepotu i romantiku za vaše vjenčanje?

Nudi Vam se bezbroj mogućnosti, bezbroj savršenih lokacija od Katedrale, dvorišta Kneževa  dvora, kule Kamerlengo, pa  do dvorišta Muzeja grada Trogira koji se smjestio u očaravajućoj palači Garagin-Fangogna, vjenčanja na pučini na drvenom jedrenjaku, u nekoj od malih crkvica na otoku, skrivenih čarobnih lokacija uz more ili  Vam više odgovara luksuzni i neponovljivi ambijent Brown beach hotela.

Ukoliko želite znati kako ostvariti svoje snove i doživjeti čaroliju preuzmite naš  e-book Trogir za vjenčanje iz snova.

bottom of page